Bokningscentralen

Välkommen till bokningscentralen

Rätt bil, Här bokar du lätt en eller flera Betongbilar, Schaktbilar, Krokbilar, lastväxlarbilar med chaufför 24H 365 dagar om året Bokningarna är hela dagar, priserna är enligt avtal med kund.

Alla bilar är miljöklassade. Samtliga chaufförer innehar id06 och behörigheter samt tillstånd som ingår i vårt affärsområden och transporter. Läs mer under Tillstånd och försäkringar.

För att ta del av bokningscentralen kontakta                          

christer@betongbilar.se Tele 0706-553595


Bli samarbetspartners.

BBS AB har ambitionen att bli en rikstäckande i Sverige. Tack vare den stora efterfrågan på våra fordon. Tar vi fart och växlar upp och söker därför nya samarbetspartners som driver sin egna verksamhet.


Vi erbjuder ett komplett koncept där du driver din egna verksamhet med våra stöd. Idag finns vi representerade på ett flertal platser i Sverige och vi jobbar konturnerligt med etableringen av nya samarbetspartners.


Vi söker personer med:

Erfarenhet att leda en verksamhet mot uppsatta mål, Förmågan att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer, Med erfarenhet inom åkeribranschen.


Att bli samarbetspartners innefattar följande fördelar:

Vi hjälper till vid etableringen av din verksamhet och finns som stöd under den dagliga verksamheten Starkt varumärke Gemensam egen utvecklade bokningssystem Det är ett etablerat koncept som bevisligen fungerar Gemensamma konferenser utbildningar och support.


Vill du bli vår nya samarbetspartners ?:

kontakta

christer@betongbilar.se

0706-553595